De laatste dag van de maand september is aangebroken, dat betekent een overzicht van september op GlobeGirl. Deze maand ben ik niet veel op reis geweest en vooral druk geweest met school. Kijk snel mee hoe de maand september eruit zag voor mij (&GlobeGirl natuurlijk).

In september 2016:

  • Kwamen er 13 blogs online

  • Kwam de Guy’s Choice van Yu Check online

  • De best gelezen blog uit deze maand van mij: Wat te doen in Milaan

  • De China blog van Suzanne kwam op een verdiende tweede plek

  • Bezocht ik een aantal eilanden langs de Zweedse zuidwest kust

  • Sliep ik voor het eerst van mijn leven in een hostel

  • Werd mijn Milaan blog verkozen tot reisblog van de week door Expedia!

  • Kreeg ik maar liefst 500 volgers op Instagram!

Als ik zo kijk naar het overzicht van september, kijk ik met een glimlach terug. Het was weer een mooie maand! Ik hoop dat oktober mij weer iets meer te bieden heeft.

GlobeGirl is een frisse en  actieve site met als doelgroep jonge actieve reizigers. Je vindt hier artikelen over onze reizen. Dit kan in de vorm van tips, praktische informatie of een reisvideo. Elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuw artikel. Verder kun je hier reislijstjes vinden om jouw koffer zo snel en makkelijk mogelijk in te pakken. GlobeGirl is ook erg actief op verschillende sociale media waardoor ons bereik groot is. Je kunt altijd contact opnemen via onderstaand formulier.

Meer maandoverzichten?

~ Augustus 2016

– Juli 2016

~ Juni 2016

2 thoughts on “Overzicht van september 2016 – meest gelezen blogs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge