De laatste dag van de maand september is aangebroken, dat betekent een overzicht van september op GlobeGirl. Deze maand ben ik niet veel op reis geweest en vooral druk geweest met school. Kijk snel mee hoe de maand september eruit zag voor mij (&GlobeGirl natuurlijk).

In september 2016:

  • Kwamen er 13 blogs online

  • Kwam de Guy’s Choice van Yu Check online

  • De best gelezen blog uit deze maand van mij: Wat te doen in Milaan

  • De China blog van Suzanne kwam op een verdiende tweede plek

  • Bezocht ik een aantal eilanden langs de Zweedse zuidwest kust

  • Sliep ik voor het eerst van mijn leven in een hostel

  • Werd mijn Milaan blog verkozen tot reisblog van de week door Expedia!

  • Kreeg ik maar liefst 500 volgers op Instagram!

Als ik zo kijk naar het overzicht van september, kijk ik met een glimlach terug. Het was weer een mooie maand! Ik hoop dat oktober mij weer iets meer te bieden heeft.

Meer maandoverzichten?

~ Augustus 2016

~ Juli 2016

~ Juni 2016

Ik ben dol op Amerika en dan met name Florida. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om in mijn lessen Aardrijkskunde te vertellen over de reizen die ik maak. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Cuba. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.

2 thoughts on “Overzicht van september 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: