Travel-Rumors

Het is weer het einde van de maand, dus dat betekent een nieuw overzicht. Deze keer het overzicht van oktober 2017. In oktober heb ik veel leuke dingen gedaan en daarom een leuk maandoverzicht. Lees meer wat GlobeGirl allemaal meemaakte in oktober 2017.

Oktober 2017 in het kort:

 • Er kwamen 10 blogs online

 • De best gelezen blog van deze maand was: Varen door Leiden met Bootjes & Broodjes.

 • De best gelezen blog uit eerdere maanden was: Wat te doen in Praag? 10 tips!

 • Schreef ik GlobeGirl officieel in bij de Kamer van Koophandel

 • Ging ik een  lang weekend naar Zweden

 • Haalde GlobeGirl 500 likes op Facebook. Like jij ons al?

 • Deed ik mee aan #Echtepostiscool

 • Ging ik meerdere leuke samenwerkingen aan, binnenkort hierover meer!

Mooiste reisfoto van oktober 2017:

Overzicht van oktober 2017

Zoals ik vertelde ging ik naar Zweden en daar maakte ik deze mooie foto. Een echt typisch Zweeds huis met op de voorgrond een mooie bloem. De kleuren in de foto vind ik echt prachtig. Iedereen moet toch verliefd zijn op Zweden? Ben jij wel eens in Zweden geweest?

Leuke hotspot ontdekt in oktober 2017:

De Beurs in Schiedam, dit leuke tentje stond al langer op mijn lijstje. Ik fiets er vrijwel dagelijks langs, maar ik was er nog nooit binnen geweest. Je kunt hier ontbijten, lunchen en dineren of genieten van een high tea. Wij gingen hier lunchen en ik heb echt genoten van mijn Croque Monsieur. De sfeer is gezellig en het eten en drinken lekker. Dus? Ben je in Schiedam, ga lekker eten bij De Beurs.

Bestemming toegevoegd aan bucketlist in oktober 2017:

Jordanië, door alle mooie blogs van Jessica van Corners of the World heb ik deze bestemming toegevoegd aan mijn bucketlist. De verhalen en de foto’s trekken mij echt meteen die kant op. Door de verhalen van Jessica word ik steeds meegesleept die kant op, het is dan een teleurstelling dat ik hier thuis op de bank zit. Jordanië staat vanaf nu op mijn bucketlist!

Als ik zo kijk naar het overzicht van oktober 2017, heb ik een goede maand gehad. Wat heb jij gedaan in oktober? Laat het weten in de reacties!

Meer maandoverzichten?

~ Juni 2017

~ Mei 2017

~April 2017

18 thoughts on “Overzicht van oktober 2017”

 1. Je hebt zeker een lekkere maand gehad. Gefeliciteerd met je 500 likes en je inschrijving bij de KVK. Dat is toch een grote stap. Mijn maand was ook fijn, me twee weken Madeira en Porto Santo is fijn zelfs nog een magere omschrijving. 🙂 De maand was zelfs super!

 2. Leuk dat je je hebt ingeschreven bij de KvK. Veel succes! Jordanië lijkt me trouwens ook mooi. Mijn oktober maand was ook heel fijn met leuke perstrip, een fijn weekendje weg met gezin en een trip naar Italië. Ik was elk weekend weg ?

 3. Zo leuk dat je je hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, gefeliciteerd! Ik ben trouwens benieuwd wat je met echtepostiscool hebt ontvangen 😀 Als ik in Nederland was geweest had ik zeker meegedaan 🙂

 4. Wat leuk dat je je hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Gefeliciteerd! Jordanië kan ik echt aanraden hoor. Super mooie bestemming, lekker eten en hele vriendelijke mensen.

 5. Tof dat je je ingeschreven hebt bij het kvk. Zie ook steeds meer toffe dingen voorbij komen bij je! Jordanie is echt een dikke aanrader. Een land is zeer hoog op mijn mooist bezochten land staat. Ben benieuwd naar al je toffe samenwerkingen, ben benieuwd! Alvast veel plezier met alles wat er gaat komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: