Travel-Rumors
De laatste dag van de maand oktober is aangebroken, dat betekent een overzicht van oktober op GlobeGirl. Deze maand ben ik niet veel op reis geweest en vooral druk geweest met school. Kijk snel mee hoe de maand oktober eruit zag voor mij (&GlobeGirl natuurlijk).

In oktober 2016:

  • Kwamen er 9 blogs online

  • Kwam de documentaire van Ghana online

  • Bezocht ik Nederland maar liefst twee keer

  • Ging ik op stedentrip naar Stockholm

  • Werd ik geïnterviewd door Expedia, het interview kun je hier lezen.

Als ik zo kijk naar het overzicht van oktober, heb ik helaas niet zo veel geplaatst. Gelukkig heb ik wel een mooie en drukke maand gehad. In november heb ik meer vrije tijd en zullen er dus meer blogs online komen!

Meer maandoverzichten?

~ September 2016

~ Augustus 2016

~ Juli 2016

 

One thought on “Overzicht van oktober 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: