Na in januari heel enthousiast een maand-overzicht te hebben gemaakt is het er daarna bij ingeschoten. Nu het 31 mei is en ik alle verplichtingen voor mijn studie etc.. afgerond heb, ben ik maar weer achter de computer gekropen om een overzicht van mei te maken!

In mei…

  • Kwamen er drie blogs online (te weinig, shame on me)

  • De best gelezen blog uit deze maand is Vijf stedentrip must haves

  • De beste gelezen blog deze maand, eerder geschreven is Tenerife

  • Ben ik naar London geweest

  • Ben ik voor het eerst in mijn leven in Volendam geweest

  • Heb ik de Zaanse Schans bezocht

  • Ging ik een samenwerking aan met Sacha shoes

  • Werd ik geïnterviewd door WeAreTravellers

  • Is het design van GlobeGirl weer een klein beetje veranderd.

  • Werd ik blogger van de Blog Society.

Ik kijk vrolijk en blij terug op het overzicht van mei, veel mooie dingen zijn er voorbij gekomen op GlobeGirl! En zal ik in juni beter mijn best doen om meer blogs online te krijgen!

Meer overzichten?

~Juni 2016

~ Juli 2016

~ Augustus 2016

Ik ben dol op Amerika en dan met name Florida. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om in mijn lessen Aardrijkskunde te vertellen over de reizen die ik maak. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Cuba. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: