Het is weer het einde van de maand, dus dat betekent een nieuw overzicht. Deze keer het overzicht van mei 2017. In mei heb ik veel leuke dingen gedaan en daarom een leuk maandoverzicht. Lees meer wat GlobeGirl allemaal meemaakte in mei 2017.

Mei 2017 in het kort:

Mooiste reisfoto van mei 2017 :

In mei heb ik samen met Sam eens toerist in eigen stad gespeeld. We beklommen namelijk de Sint Janskerk in Schiedam en het uitzicht was supergaaf. Deze foto geeft voor mij echt Schiedam weer, de mooie oude binnenstad en de molens. Verder liepen we als echte toeristen door de stad en genoten van onze huidige woonplaats. Speel jij wel eens toerist in eigen stad?

Leuke hotspot ontdekt in mei 2017:

Lot & de Walvis in Leiden. Tijdens de bloggersdag in Leiden ontdekte ik dit leuke tentje. Je kunt hier lunchen, dineren of gewoon lekker op het terras zitten. Wij zaten gewoon lekker op het terras en genoten van een drankje en wat lekkere hapjes. Het uitzicht over de haven is prachtig en de hapjes waren heerlijk. De hele stijl van Lot & de Walvis is superleuk en daarom zou ik iedereen aanraden om hier eens naartoe te gaan.

Bestemming toegevoegd aan bucketlist in mei 2017

Dromen over plekken stopt nooit, ook in mei niet. Ik werd uitgenodigd voor het persevent van de Dominicaanse Republiek, waar we dit land hebben geproefd en beleefd. De mooie foto’s, het lekkere eten en de goede muziek hebben mijn interesse voor dit land alleen maar vergroot. Ik wil naar de Dominicaanse Republiek!

Als ik zo kijk naar het overzicht van mei 2017, heb ik een goede maand gehad. Wat heb jij gedaan in mei? Laat het weten in de reacties!

Meer maandoverzichten?

~April 2017

~Maart 2017

~ Februari 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge