Het is alweer 31 maart, dus dat betekent een nieuw overzicht. Deze keer het overzicht van maart 2018. In februari heb ik veel leuke dingen gedaan en daarom een leuk maandoverzicht. Lees mee wat GlobeGirl allemaal meemaakte in maart 2018.

Maart 2018 in het kort:

Overzicht van maart 2018

Mooiste reisfoto van maart 2018:

Het kiezen van een mooie reisfoto was niet erg moeilijk. Tijdens mijn wintersport in Willingen maakte mijn vriend een aantal mooie foto’s van mij. Een prachtige foto met helder weer met een uitzicht over het dorpje. Ik ben gek op skiën en dat kun je ook wel terug zien op de foto. Ben jij wel eens op wintersport geweest? Heb jij ook een mooie reisfoto gemaakt afgelopen maand?

overzicht van maart 2018

Leuke hotspot ontdekt in maart 2018:

Een iets andere hotspot dan normaal, namelijk de Beren in Schiedam. Al jaren zit er langs de Maasboulevaar een Beren die heel oud en niet gezellig is. Maar sinds de komst van Euroscoop is er een nieuwe Beren geopend aan de bioscoop. Na mijn diplomauitreiking zijn we hier gaan eten en het ziet er echt geweldig uit. Ook is het eten lekker (ook belangrijk natuurlijk). Het is ook een leuke plek om met een vriendin lekker een drankje te gaan doen.

het noorderlicht

Bestemming toegevoegd aan bucketlist in maart 2018:

Mijn bucketlist is ondertussen zo lang dat bijna ieder land ter wereld er wel opstaat. Ik word vaak geïnspireerd door andere bloggers en reizigers. Maar deze keer heb ik een bestemming toegevoegd waar ik al eens ben geweest, de Lofoten. Deze eilanden langs de kust van Noorwegen zijn echt prachtig en bezocht ik een aantal jaar geleden in de zomer. Maar nu zou ik er graag eens heen willen in de winter! Mario was een aantal weken geleden op de Lofoten en zag het Noorderlicht, hoe gaaf.

Als ik zo kijk naar het overzicht van maart 2018, heb ik een goede maand gehad. Wat heb jij gedaan in maart? Laat het weten in de reacties!

Meer maandoverzichten?

~ Februari 2018

~ Januari 2018

~ December 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge