Het is weer het einde van de maand dus er komt weer een maandoverzicht online, namelijk het overzicht van juni 2016. Deze maand heb ik gelukkig meer geschreven in vergelijking met juni.

Ik kijk vrolijk en blij terug op het overzicht van juni, veel mooie dingen zijn er voorbij gekomen op GlobeGirl! Hopelijk heeft juli weer net zoveel te bieden als juni.

Ik ben dol op Amerika en dan met name Florida. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om in mijn lessen Aardrijkskunde te vertellen over de reizen die ik maak. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Cuba. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: