Het is weer het einde van de maand, dus dat betekent een nieuw overzicht. Deze keer het overzicht van juni 2017. In juni heb ik veel leuke dingen gedaan en daarom een leuk maandoverzicht. Lees meer wat GlobeGirl allemaal meemaakte in juni 2017.

Juni 2017 in het kort:

 • Er kwamen 9 blogs online

 • De best gelezen blog van deze maand was: Dagje Gent: mijn persoonlijke tips & tricks

 • De best gelezen blog uit eerdere maanden was: Mijn eerste ervaring met Secret Escapes.

 • Was ik gids bij de Schiedamse dakentour!

 • Ging ik een dagje naar Gent

 • Genoot ik van de persreis naar Zeeland van VVV Zeeland & Landal. De blogs hiervan komen binnenkort online 🙂

 • Reed ik rond in dit geweldige Volkswagenbusje!

 • Testte ik of Baker’s Dough echt zulke lekkere cookie dough had, blog binnenkort online.

 • Haalde GlobeGirl 1.000 volgers op Instagram. Volg jij mij al ?

Mooiste reisfoto van juni 2017:

Dit is toch geweldig? Misschien was dit wel de leukste dag van juni 2017. Een mooi Volkswagenbusje op de voorgrond en twee molens op de achtergrond. Hoe kun je een dagje toeren door Nederland beter weergeven? Volgens mij kan dat niet 😉 De kleuren zijn mooi en de foto is gewoon top. Volgens mij heb ik nog niet eens vertelt dat ik een nieuwe camera heb, de Canon M10. Deze foto is gemaakt met mijn Canon M10, kun je begrijpen dat ik blij ben met mijn nieuwe camera?

Leuke hotspot ontdekt in juni 2017:

Eigenlijk wil ik hier niet veel over vertellen want volgende maand komt de blog hierover online. Dit is Baker’s Dough de eerste cookie dough bar in Nederland en wel in Rotterdam. Ik ging hier samen met Helena heen en ik vond het geweldig. Voor meer informatie en mijn verdere mening? Stay tuned!

Bestemming toegevoegd aan bucketlist in juni 2017:

Deze keer een verre bestemming, door Elisa van Lies rond de wereld, wil ik echt naar Japan. Ik vond Japan altijd al geweldig maar door haar blogs en foto’s op Instagram ben ik er helemaal gek van. Als je dus even wilt wegdromen bij mooie foto’s en Japan, dan moet je even een kijkje nemen op haar blog. Daarom zou ik graag eens een aantal weken door Japan reizen en het mooie en veelzijdige land ontdekken.

Als ik zo kijk naar het overzicht van juni 2017, heb ik een goede maand gehad. Wat heb jij gedaan in juni? Laat het weten in de reacties!

Meer maandoverzichten?

~ Mei 2017

~April 2017

~Maart 2017

 

3 thoughts on “Overzicht van juni 2017”

 1. Ik kan me echt zo weinig voorstellen bij een cookie dough bar! Geen idee of ik het aan zou durven. Of zit er veel ijs omheen?

  Gefeliciteerd met je nieuwe camera!

 2. Leuk dat je de mijlpaal van de 1000 volgers op IG haalde afgelopen maand. Super! Ik volg je daar inderdaad al. 🙂 Je trip in de Volkswagenbus lijkt me hartstikke leuk trouwens!

 3. Dat Volkswagen busje was echt een leuke ervaring. En die Cookie Dough was echt lekker he? Leuk dat we toen op de zelfde dag waren. Ben zelf later de week nog is terug gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge