De laatste dag van de maand juli is aangebroken, dat betekent een nieuw maandoverzicht op GlobeGirl. Deze maand ben ik veel weg geweest en heb ik daarom ook veel blogs geschreven.Kijk snel mee hoe de maand juli eruit zag voor mij in het overzicht van juli 2016.

In juli:

Als ik zo kijk naar het overzicht van juli, kijk ik met een glimlach terug. Het was weer een mooie maand! Ik hoop dat augustus mij net zoveel te bieden heeft. Augustus is ook de maand waarin ik ga verhuizen naar Zweden, daar kijk ik erg naar uit.

Meer maandoverzichten?

~ Juni 2016

~ Mei 2016

~ Januari 2016

Ik ben dol op Amerika en dan met name Florida. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om in mijn lessen Aardrijkskunde te vertellen over de reizen die ik maak. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Cuba. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.

2 thoughts on “Overzicht van juli 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: