Het is alweer 31 januari, dus dat betekent een nieuw overzicht. Deze keer het overzicht van januari 2018. In januari heb ik veel leuke dingen gedaan en daarom een leuk maandoverzicht. Lees mee wat GlobeGirl allemaal meemaakte in januari 2018.

Januari 2018 in het kort:

Mooiste reisfoto van januari 2018:

Allereerst mijn mooiste reisfoto van januari 2018, is geen lastige keuze. Zeg nou zelf, niks kan deze deze foto op. Een zelfgemaakte foto van het Noorderlicht, ik ben een gelukkig mens. Tijdens onze bijzondere reis naar Spitsbergen hebben wij het geluk gehad dat we het noorderlicht mochten zien. Alles over Spitsbergen lees je hier!

Leuke hotspot ontdekt in januari 2018:

Samen met Evelyne van Travelgloss ging ik eten in Utrecht bij GYS, echt een heel leuk tentje waar je van alles kunt bestellen. Ook voor vegans en vegatariers is erg genoeg lekkers te scoren. Ik koos voor de runderburger en die was heerlijk. Er zijn twee vestigingen in Utrecht en de prijzen zijn goed. Als je een keer lekker wilt eten in Utrecht, dan zou ik GYS zeker aanraden.

de westkust van Amerika & Canada

Bestemming toegevoegd aan bucketlist in januari 2018:

Ik schreef afgelopen maand een artikel over mijn droom om naar de Westkust van de VS en Canada te gaan. Deze bestemming stond al een tijdje op mijn lijstje maar hij is weer helemaal terug naar boven geklommen daarom schreef ik er ook een wishlist blog over.Het lijkt mij zo’n magische bestemming, al die prachtige parken en de grootsheid van de hele regio.

Als ik zo kijk naar het overzicht van januari 2018, heb ik een goede maand gehad. Wat heb jij gedaan in januari? Laat het weten in de reacties!

~ Jaaroverzicht van 2017

Meer maandoverzichten?

~ December 2017

~ November 2017

Ik ben dol op Amerika en dan met name Florida. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om in mijn lessen Aardrijkskunde te vertellen over de reizen die ik maak. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Cuba. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.

14 thoughts on “Overzicht van januari 2018”

  1. Klinkt als een fijne maand! En dat je blog over de zwerfhut populair was verbaast mij niets. Erg toffe slaapplek. Waar haal je de tijd vandaan om 14 blogs te schrijven? En je foto van het Noorderlicht is jaloersmakend 😉

  2. Jeetje, 14 blogs! Wow.. dat vergt wat zelfdiscipline, haha. Ik ben nog steeds heel blij dat ik terug ben gegaan naar 2 per week, dtuk beter te doen voor mij. 🙂 Ik snap helemaal waarom die foto je favoriet is. Magisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: