Het is weer het einde van de maand dus dat betekent een nieuw overzicht. Deze keer het het overzicht van januari 2017. Ik kijk erg uit naar februari omdat ik dan weer de latten op mag, in Willingen. Lees meer wat GlobeGirl allemaal meemaakte in januari 2017

In januari 2017:

Als ik zo kijk naar het overzicht van januari 2017, heb ik een goede maand gehad. Lekker veel blogs online en leuke activiteiten gedaan. Daarom kijk ik uit naar februari en hoop ik dat ik weer zo’n leuke maand heb.

Meer maandoverzichten?

~ December 2016

~  November 2016

~ Oktober 2016

4 thoughts on “Overzicht van januari 2017”

  1. Wat een leuk overzicht.
    Gefeliciteerd met je 600 volgers 😉
    Mijn schoonouders zijn ook naar de vakantiebeurs geweest en kwamen met veel leuke reisgidsen terug :). Ik vond dat ook wel leuk om eens in rond te neuzen.
    Liefs Merle van Girls-Things

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge