Na mijn start met GlobeGirl in november ging alles in een sneltreinvaart en leerde ik in korte tijd veel over bloggen en het beheren van een website. Ik begon halverwege november, daarom heb ik geen overzicht gemaakt van november. Half december stapte ik over van een gratis wordpress.com site met een domeinnaam naar een webhosting met wordpress.org. Ook van december kon ik geen goed overzicht maken! Daarom wil een overzicht van januari 2016.

Nu het februari is kan ik eindelijk een overzicht maken van mijn eerste volledige maand op GlobeGirl: Januari! In deze blogpost blik ik terug voor een overzicht van Januari 2016.

In januari…

  • Schreef ik zelf acht blogs.

  • Kwamen er vier Guy’s Choice blogs online.

  • De best gelezen blog was van gastblogger Teun over India! (Ondanks dat deze al in december online is gekomen)

  • De best gelezen blog van eigen hand ging over Geocaching

  • Werd GlobeGirl 5x zoveel weergegeven dan in december!

  • Deed ik inspiratie op bij het bloggersevent op de Vakantiebeurs en ontmoette veel leuke bloggers!

  • Ging GlobeGirl een samenwerking aan met Sauerlandbookings

  • Werd ik geïnterviewd door Traveljunks

  • Kwam er op de laatste dag van januari een nieuw design op GlobeGirl online!

 Ik kijk vrolijk en blij terug op het overzicht van Januari 2016, veel mooie dingen zijn er voorbij gekomen op GlobeGirl! Hopelijk wordt februari net zo mooi.

Meer maandoverzichten?

~ Overzicht augustus

~ Overzicht juli

~ Overzicht mei

Ik ben dol op Amerika en dan met name Florida. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om in mijn lessen Aardrijkskunde te vertellen over de reizen die ik maak. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Cuba. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.

2 thoughts on “Overzicht van Januari 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: