Het is alweer 28 februari, dus dat betekent een nieuw overzicht. Deze keer het overzicht van februari 2018. In februari heb ik veel leuke dingen gedaan en daarom een leuk maandoverzicht. Lees mee wat GlobeGirl allemaal meemaakte in februari 2018.

Februari 2018 in het kort:

overzicht van febrauri 2018

Mooiste reisfoto van februari 2018:

Allereerst was het lastig kiezen, ik heb veel mooie tripjes gemaakt in februari. Maar toch koos ik voor het dorpje Mijoux in Frankrijk. Afgelopen maand ging ik samen met mijn familie een aantal dagen skiën in Monts Jura. Het skigebied was erg mooi en rustig maar ook het dorpje was prachtig. Het kerkje staat prachtig voor de bergen en de sneeuw maakt het plaatje compleet. Ben jij wel eens op wintersport geweest? Heb jij daar toen veel foto’s gemaakt?

overzicht van febrauri 2018

Leuke hotspot ontdekt in februari 2018:

Het Hert in Naarden. De vesting van Naarden is prachtig en tijdens een dagje uit besloten wij lekker te gaan lunchen in Naarden. Na wat rondgevraagd bij vriendinnen kregen we de tip ‘Het Hert’. We besloten hier te gaan lunchen en hebben genoten van een heerlijke lunch. Ik koos voor de gemarineerde kip en Sam & Marlies kozen voor de omelet/uitsmijter. We vonden ons gerecht alle drie heerlijk en zou iedereen dus aanrader om lekker te gaan eten bij Het Hert.

Foto is gemaakt door: Helena van IndoRotterdammert

Bestemming toegevoegd aan bucketlist in februari 2018:

Bratislava heeft mij nooit echt getrokken, tot Helena van IndoRotterdammert er afgelopen maand naartoe ging. Ik zag de mooie foto’s voorbij komen en ben nu erg nieuwsgierig naar de stad. Helena heeft het gecombineerd met Wenen en dat lijkt mij ook een leuke combinatie. Ben jij wel eens in Bratislava geweest?

Als ik zo kijk naar het overzicht van februari 2018, heb ik een goede maand gehad. Wat heb jij gedaan in februari? Laat het weten in de reacties!

~ Jaaroverzicht van 2017

Meer maandoverzichten?

~ December 2017

~ November 2017

8 thoughts on “Overzicht van februari 2018”

  1. Een drukke, maar erg leuke maand heb je achter de rug. Ook ik heb een heerlijke maand achter de rug. In februari heb ik veel gewandeld en komt de 1000 van 2018 steeds dichterbij 😉

  2. Wow wat heb je veel geschreven! 15 blogs is echt heel veel! Ik ben al blij met 5 ofzo haha. Ik vraag me altijd af hoe iedereen dat doet zoveel schrijven! Leuk dat je blog over Praag nog zo goed gelezen wordt! Mijn best gelezen post is al heel lang mijn budget-post van 3,5 weken Namibië & Botswana en daar lijkt weinig verandering in te komen haha

  3. Wow, 15 artikelen.. jij bent op dreef! 🙂 Ik red momenteel echt niet meer dan 2 in de week. Fijn dat je zo’n goeie februari maand had.. hier ook een leuke maand gehad.. met als hoogtepunt onze week in Portugal.

    1. Zeker, haha nu als freelance plan ik gewoon genoeg tijd in om iedere week 3 artikelen online te krijgen en dan lukt het vaak om nog extra te publiceren ook 🙂 Leuk, Portugal is echt heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge