Het is weer het einde van de maand dus dat betekent een nieuw overzicht. Deze keer het overzicht van februari 2017. Ik kijk erg uit naar maart omdat ik dan jarig ben, een dag naar Antwerpen ga en ook een nachtje naar Maastricht. Lees meer wat GlobeGirl allemaal meemaakte in februari 2017.

In februari 2017:

Als ik zo kijk naar het overzicht van februari 2017, heb ik een goede maand gehad. Lekker veel blogs online en leuke activiteiten gedaan.

Meer maandoverzichten?

~Januari 2017

~ December 2016

~  November 2016

Ik ben dol op Amerika en dan met name Florida. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om in mijn lessen Aardrijkskunde te vertellen over de reizen die ik maak. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Cuba. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.

2 thoughts on “Overzicht van februari 2017”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: