Het is weer het einde van de maand dus dat betekent een nieuw overzicht. Deze keer het het overzicht van december 2016. Ik kijk erg uit naar januari omdat ik dan weer terug naar Nederland verhuis en ga samen wonen. Lees meer wat GlobeGirl allemaal meemaakte in december 2016.

In december 2016:

  • Kwamen er 13 blogs online

  • De best gelezen blog van deze maand was: Schiedam, de eeuwenoude trots van Zuid-Holland

  • De best gelezen blog uit eerdere maanden was (wederom): Stockholm mijn 5 tips!

  • Ging ik twee leuke samenwerkingen aan.

  • Bezocht ik Nederland maar liefst twee keer voor een toets.

  • Ging ik wintersporten in Hemsedal, Noorwegen, blogs komen eraan!

  • Behaalde ik de 600 volgers op Instagram!

Als ik zo kijk naar het overzicht van december, heb ik een goede maand gehad. Lekker veel blogs online en leuke activiteiten gedaan.

Meer maandoverzichten?

~  November 2016

~ Oktober 2016

~ September 2016

Ik ben dol op Amerika en dan met name Florida. Zonder mijn camera ga ik nooit op reis en ook mijn notitieboekje neem ik altijd mee. Prachtig is het om in mijn lessen Aardrijkskunde te vertellen over de reizen die ik maak. Wintersport is mijn favoriete vakantie van het jaar, heerlijk. Mijn lievelingseten? Saté! Bovenaan mijn bucketlist staat momenteel Costa Rica, gevolgd door Cuba. Door mijn reis naar de Noordkaap werd ik verliefd op de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: