Het is weer het einde van de maand dus dat betekent een nieuw overzicht. Deze keer het het overzicht van december 2016. Ik kijk erg uit naar januari omdat ik dan weer terug naar Nederland verhuis en ga samen wonen. Lees meer wat GlobeGirl allemaal meemaakte in december 2016.

In december 2016:

  • Kwamen er 13 blogs online

  • De best gelezen blog van deze maand was: Schiedam, de eeuwenoude trots van Zuid-Holland

  • De best gelezen blog uit eerdere maanden was (wederom): Stockholm mijn 5 tips!

  • Ging ik twee leuke samenwerkingen aan.

  • Bezocht ik Nederland maar liefst twee keer voor een toets.

  • Ging ik wintersporten in Hemsedal, Noorwegen, blogs komen eraan!

  • Behaalde ik de 600 volgers op Instagram!

Als ik zo kijk naar het overzicht van december, heb ik een goede maand gehad. Lekker veel blogs online en leuke activiteiten gedaan.

GlobeGirl is een frisse en  actieve site met als doelgroep jonge actieve reizigers. Je vindt hier artikelen over onze reizen. Dit kan in de vorm van tips, praktische informatie of een reisvideo. Elke maandag, woensdag en vrijdag een nieuw artikel. Verder kun je hier reislijstjes vinden om jouw koffer zo snel en makkelijk mogelijk in te pakken. GlobeGirl is ook erg actief op verschillende sociale media waardoor ons bereik groot is. Je kunt altijd contact opnemen via onderstaand formulier.

Meer maandoverzichten?

~  November 2016

– Oktober 2016

~ September 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge