Het is alweer 31 december, dus dat betekent een nieuw overzicht. Deze keer het overzicht van december 2017. In december heb ik veel leuke dingen gedaan en daarom een leuk maandoverzicht. Lees mee wat GlobeGirl allemaal meemaakte in december 2017.

December 2017 in het kort:

Overzicht van december 2017

Mooiste reisfoto van december 2017:

In december ben ik niet echt op reis geweest, ik ben wel dagjes weg geweest in eigen land, maar ik ben niet het land uit geweest. Een mooie foto van Dordrecht is daarom gekozen tot reisfoto van december 2017. We waren in Dordrecht voor de kerstmarkt (die viel wel wat tegen) maar we beklommen ook de kerk en dat leverde mooie beelden op. Het uitzicht vanaf de kerk was erg mooi en zeker de moeite waard.

Leuke hotspot ontdekt in december 2017:

Helena en ik zijn verschillende plekken aan het ontdekken om fijn te kunnen werken. Deze keer bezochten we New Fork, naast Beurs in Rotterdam. Het is een rustig tentje waar je heerlijk kunt werken. De WiFi werkt goed en het eten en drinken is heerlijk. Het enige nadeel? Je hebt een lelijk uitzicht op de MC Donalds, maar als je naar je laptop kijkt heb je daar geen last van. Mijn aanrader? De pittige tosti, heerlijk!

Bestemming toegevoegd aan bucketlist in december 2017:

Bosnië en Herzegovina, een bestemming waar ik eerder geen goed beeld bij had. Door de blog van Aniek van Travelwriter werd ik geïnteresseerd in het land. Zeker in de winter lijkt het mij een mooie bestemming. Het sneeuwschoen wandelen wat Aniek heeft gedaan, zou ik dan sowieso doen. Ben jij wel eens in Bosnië en Herzegovina geweest?

Als ik zo kijk naar het overzicht van december 2017, heb ik een goede maand gehad. Wat heb jij gedaan in december? Laat het weten in de reacties!

~ Jaaroverzicht van 2017

Meer maandoverzichten?

~ November 2017

~ Oktober 2017

4 thoughts on “Overzicht van december 2017”

  1. Klinkt inderdaad als een heerlijk maandje! Wij begonnen december met een trip naar Kassel en zijn ook daarna nog verschillende keren in Duitsland geweest om kerstmarkten te bezoeken. Verder was het vooral werken, werken en nog eens werken. Bosnië heb ik mij ook nog nooit in verdiept maar haar artikel ziet er in ieder geval wel erg veelbelovend uit!

  2. Klinkt inderdaad als een heerlijke maand! Met de kids hadden we hier een hele leuke Sinterklaas, met heel veel cadeaus en hebben we er pas een (kerst)weekendje Parijs op zitten. Vanavond familie op bezoek bij ons, dus wij mogen ook zeker niet klagen. 😉
    Kool family onlangs geplaatst…NieuwjaarsvoornemensMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge