Het is weer het einde van de maand, dus dat betekent een nieuw overzicht. Deze keer het overzicht van april 2017. In april heb ik veel leuke dingen gedaan en daarom een leuk maandoverzicht. Lees meer wat GlobeGirl allemaal meemaakte in april 2017.

April 2017 in het kort:

Mooiste reisfoto van april :

Eigenlijk telt dit niet echt als een reisfoto of wel? Want het is gewoon in ons koude kikkerlandje. De foto is gemaakt in Noordwijkerhout, tijdens onze fietstocht door de bollenvelden. We namen onze fietsen mee naar Lisse en parkeerden daar de auto. Vanuit daar zijn we langs de bollenvelden gaan fietsen en zoals je ziet, het was prachtig.

Leuke hotspot ontdekt in april 2017:

The Pool in Groningen! Dit super hippe en stoere café vind je onder the Student Hotel. Je kunt hier goed werken of lekker genieten van het heerlijke eten. Het is niet dichtbij maar ben je in Groningen, dan moet je zeker even langs The Pool gaan.

Hotel tip Groningen

Bestemming toegevoegd aan bucketlist in april 2017

Ibiza! Meerdere bloggers waren in april in Ibiza en ik werd meteen jaloers! Wat is Ibiza eigenlijk een mooi eiland en wat heeft het veel te bieden. De prachtige stranden en de mooie kustlijn zou ik graag eens zelf ontdekken. Ik ga daarom vanaf nu Ibiza toevoegen aan mijn bucketlist. Ben jij al eens op Ibiza geweest? Wat vond jij ervan?

Als ik zo kijk naar het overzicht van april 2017, heb ik een goede maand gehad. Wat heb jij gedaan in april? Laat het weten in de reacties!

Meer maandoverzichten?

~Maart 2017

~ Februari 2017

~Januari 2017

12 thoughts on “Overzicht van april 2017”

  1. De foto van de bollen met de molen is echt erg mooi! Ik heb de bollenvelden maar heel kort bezocht dit jaar, maar zelfs dat is de moeite.

    Ga je vaak naar je ouders?

    1. Bedankt! Inderdaad, al fiets/rijd je er alleen even langs, de bollen zijn prachtig.
      Als het kan, dan ga ik! Dus soms één keer in de twee maanden en soms één keer in het halfjaar.

  2. Wat een mooie foto zeg! Ik wil ook heel graag de bollenvelden bezoeken, maar weet niet of ik er dit jaar nog tijd voor heb want ze zijn natuurlijk eind deze maand uitgebloeid.

  3. Ik vind dat de reisfoto gewoon telt hoor haha, Chinezen plannen hun hele Europabezoek zelfs rondom een dagje naar de bloemenvelden ;p Leuke maand met leuke reizen als ik het zo zie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge