Er zijn zoveel manieren om op vakantie ultiem te gaan genieten, zoals het boeken van een hotel met sauna of het nemen van een huurauto. Voor mij is de allerfijnste manier om te genieten op vakantie, het ontbijt. Thuis vind ik ontbijt maken ontzettend stom en sla ik het daarom vaak over. Maar op vakantie geniet ik van ontbijten en daarom deel ik vandaag deze geweldige tips van ontbijtservice op vakantie.

Wat voor soort ontbijt?

Als jij nadenkt over een lekker ontbijt bestellen, waar gaat dan jouw voorkeur naar uit? Je kunt het namelijk naar eigen smaak kiezen. Een klassiek, Frans, vega of vis ontbijt, het kan allemaal. Zelf ben ik altijd gek op gekookte eieren bij mijn ontbijt en ook een lekkere fruitsap mag niet ontbreken. Ultiem genieten met een ontbijtservice op vakantie kan dus met voor ieder wat wils. Persoonlijk is het hebben van een lekkere yoghurt met fruit en muesli het ultieme hoogtepunt van een ontbijtje. Als dat er is, maak je mij helemaal gelukkig. Wat vind jij lekker bij een ontbijt?

Mooie bestemmingen voor een ontbijtservice

Als je natuurlijk in een hotel verblijft is er vaak ontbijt inbegrepen maar een ontbijtservice is juist leuk als je in een huisje verblijft. Bijvoorbeeld een tof huisje midden in de natuur, dan is het extra luxe om hier een ontbijt te ontvangen. Zo kun je optimaal van de mooie omgeving genieten en heb je zelf geen werk aan het ontbijt. Mijn favorieten bestemmingen in Nederland zijn onder andere de Veluwe, Zuid-Limburg en de Waddeneilanden. Maar de laatste jaren begin ik ook steeds meer naar ’t Gooi te trekken, zoals de omgeving van Spakenburg. Hier heb je namelijk ook prachtige oude stadscentra in combinatie met veel groen en meren.

Maar je kunt uiteraard ook gewoon vanuit huis een lekker ontbijt bestellen en zo het vakantiegevoel in huis halen. Je hoeft er natuurlijk niet voor op een vakantiebestemming te zijn om het te mogen bestellen.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gekregen producten. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij kiezen voor een ontbijtservice op vakantie? Wat voor soort ontbijt vind jij lekker? Laat het ons weten in de reacties!

Meer tips in Nederland?

~ Barbecue op vakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge