Vandaag geen informatieve blog, want ik ben benieuwd naar jullie mening. Zelf ging ik in mijn jeugd voornamelijk kamperen in de vakanties en dat vond ik geweldig. Ik merkte naarmate ik ouder werd dat ik steeds meer de neiging had om in hotels en appartementen te verblijven en ik kwam eigenlijk nooit meer op de camping. Tot ik geïntroduceerd werd met een luxe camping of ook wel glamping genoemd. Dit betekent dat je gaat kamperen maar dan op een luxe manier. Je hebt in dat geval vaak een toilet en badkamer in de tent en hoeft niet meer met een toiletrol over het veld naar het toiletgebouw. Voor veel mensen is dat een ideale oplossing. Maar wat vind jij van een luxe camping?

camping de la rouvre luxe camping

Mijn ervaring met een luxe camping

Twee jaar geleden in de zomervakantie besloten wij naar Frankrijk te gaan. We kozen ervoor om naar een luxe camping te gaan. Ik was altijd gek op kamperen, maar ben de laste jaren steeds meer van luxe gaan houden. Het leek ons een goede tussenweg. Eenmaal aangekomen was dit ook het geval, ik vond het heerlijk om het tikken van de regen weer op een tentdoek te horen. Maar het is toch ook fijn dat je niet iedere keer naar een toiletgebouw moet lopen als je moet afwassen of toiletteren. Wel had ik echt het gevoel van een camping, iedereen zegt elkaar gedag en er is een gemoedelijke sfeer. Dat vond ik zelf namelijk altijd heerlijk van een camping. Daarnaast vond ik ook de prijs goed te doen, toen was ik nog student, dus de prijs van een accommodatie is dan altijd belangrijk.

De enquête van Yelloh! Village

In Frankrijk zijn er verschillende luxe campings die jij kunt bezoeken. Yelloh! Village is een bedrijf dat deze vakanties aanbied. Binnenkort willen ze dit ook in Nederland gaan doen en daarom zijn ze benieuwd naar de verwachting van Nederlandse reizigers. Wat vind jij belangrijk tijdens een luxe vakantie en wat zijn redenen om daar wel of niet voor te kiezen? Het zou erg leuk zijn als je de enquête wilt invullen en zo Yelloh! Village kunt helpen met het onderzoeken van de mening van de Nederlandse reizigers.

Klik op het logo van Yelloh! Village om de enquête in te vullen!

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks waar ik niet achter sta.

Wat vind jij van een luxe camping? Wat zijn do’s en don’ts voor luxe campings? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ Kies voor een elektrische fiets

– Goed voorbereid op roadtrip

~ Zonvakantie bestemmingen

4 gedachten over “Wat vind jij van een luxe camping? [Met Enquête]”

  1. Ja, vroeger gingen we vaak kamperen. Zeker voor kleine kinderen is de camping een belevenis, een ideale vakantiebestemming.
    Nog nooit op glamping geweest, maar hier in Zweden hebben ze ook een mooie tussenoplossing. Huur een klein hutje op een camping en je hebt toch luxe maar toch ook het campinggevoel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge