Reizen is natuurlijk super leuk, iedereen die ik ken is er gek op. Maar hoe kom je nu aan voldoende geld om te kunnen reizen? Ik heb daar zelf verschillende trucjes voor zoals besparen op vaste lasten en andere uitgaven. Maar het belangrijkste is natuurlijk geld verdienen bij een leuke baan.

vlucht vertraagd - allereerste vliegreis-tag

Werken bij McDonalds Schiphol

Geld verdienen kun je perfect doen bij McDonalds Schiphol, een plek waar er vaak vacatures vrij zijn. Zo kun je naast je studie of school, voldoende geld verdienen om uiteindelijk lekker veel op reis te kunnen. Het werken bij McDonalds is ontzettend leuk omdat je veel collega’s hebt en samen aan een goed eindproduct werkt. Het is afwisselend werk omdat er verschillende taken zijn die vervuld moeten worden zoals het maken van milkshakes, bakken van burgers en het helpen van klanten bij de kassa. Er is dus nooit één dag hetzelfde en daardoor blijft het leuk en uitdagend.

extra beenruimte

Voordeel van locatie Schiphol

Het is altijd ontzettend leuk om op Schiphol te zijn vind ik, ik krijg meteen het kriebelige gevoel in mijn buik alsof ik zelf op reis ga. Iedereen is onderweg ergens naartoe en je deelt dus een gezamenlijke passie, reizen. Het is dus een genot om hier te werken. Bekijk hier de vacatures op Schiphol. Tijdens het werken leuke gesprekken voeren met klanten die op weg zijn naar een droombestemming. Zo kun je tijdens het werken af en toe even wegdromen bij de mooie bestemmingen die je hier allemaal langs hoort komen. Daarnaast is het natuurlijk ideaal dat als je een keer op reis gaat, dat je meteen vanuit je werk kunt gaan, je bent toch al op de goede locatie!

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Het geld verdienen voor reizen, waar doe jij dat? Zou jij hier willen werken? Laat het ons weten in de reacties!

Meer reistips?

~ VPN op reis

~ Apps voor op reis

2 gedachten over “Geld verdienen om op reis te gaan? Je doet het hier!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge