In de huidige situatie is reizen helaas niet mogelijk en daarom moeten we maar wat inspiratie in huis halen. Zoals de bikini trends van 2020, voor als we weer op reis mogen. En natuurlijk voor in de achtertuin! Ik bespreek de vijf bikini trends van 2020 volgens Hunkemöller en verder geef ik nog leuke inspiratie voor bestemmingen om die bikini’s te gaan testen als we weer op reis mogen!

De vijf bikini trends

V-vorminge bikini

De V-vorminge bikini is helemaal terug gekomen uit de jaren ’80 een super gave look die je steeds vaker op het strand tegenkomt. Tijdens mijn vakantie in Mexico kwam ik steeds meer dames tegen met zo’n mooie bikini en het wordt dus de trend van 2020!

Geel

Van de afgelopen vooral pastel kleuren, gaan dit jaar de trends naar felle kleuren. En met name gele bikini’s is het helemaal in 2020. Het zorgt ervoor dat je een vrolijke uitstraling krijgt en niemand zal jou voorbij lopen op het strand. Zelf vind ik geel vooral erg mooi staan wanneer je een lekker kleurtje hebt, deze bewaar ik dus voor het einde van mijn vakantie.

Hoog getailleerd

De bikini trends van de hoog getailleerd broekjes is al een aantal jaren aanwezig en zal niet snel verdwijnen. Ook in de zomer van 2020 zal je nog meiden tegen komen met deze hoge broekjes. Vooral erg praktisch wanneer je stevigheid nodig hebt.

Scallop bikinis

Een term waar ik zelf nog nooit van heb gehoord, is een scallop bikini. Het is een mix van sexy en schattig, ideaal dus. Het is ook echt een eyecatcher op het strand dus daar moet je wel van houden. Maar het is echt een leuke trend!

Dierenprint

De dierenprint heeft een aantal jaar geleden zijn intreden genomen in de bikini trends en is er ook niet meer uit te denken. Zelf heb ik ook een gave panter bikini die ik geregeld naar het strand aantrek. Erg leuk is ook dat je het kan matchen met bijvoorbeeld een zonnebril of een haarband.

Leuke bestemmingen om deze bikini’s te testen!

Het is natuurlijk wel leuk om wat inspiratie te krijgen waar je deze bikini’s het beste kunt dragen. Vijf bikini trends dus ook vijf leuke bestemmingen om deze bikini’s te gaan dragen!

bikini trends

Mexico

Op het strand van Tulum heb je echt een mooie bikini nodig want het is daar zo fotogeniek dat je daar zelf niet voor onder wilt doen. Het weer in Mexico is het hele jaar door heerlijk dus zelfs in de wintermaanden kun je hier perfect in jouw nieuwe V-vormige bikini rond paraderen. Een leuke bestemming voor deze zomer!

Malta

Dit prachtige eiland in de Middellandse Zee is een waar paradijsje. Doordat het omringd is met water, is zwemmen sowieso een onderdeel van de vakantie. Een mooie boottocht maken en vervolgens snorkelen, het kan allemaal op Malta. Een meer praktische bikini kan verstandig zijn tijdens deze reis, een hoog getailleerde bikini dan dus geen kwaad.

Ibiza

Dit is met name een tip buiten het hoogseizoen, in de juli en augustus is het hier ontzettend druk maar denk eens aan een bezoekje in juni of september. Dan heb je de meeste stranden voor jezelf en kun je heerlijk genieten van de hoeveelheid zon die hier te vinden is. Vooral de dierenprint bikini is een goede match met Ibiza!

Praktische informatie Gili - bikini trends

Indonesië

Het tropische Indonesië is altijd een goede keuze. Het hippe Bali of toch het onontdekte Sumatra? Het kan allemaal! Een leuke tip voor een paradijselijk eiland is met name Gili. Waar je een zonnebril nodig hebt om de reflectie van het witte strand aan te kunnen. Een perfecte plek voor de mooie gele bikini want je bent na een aantal dagen lekker bruin.

Nice

De stad in zuid-Frankrijk waar je heerlijk over de boulevard kunt paraderen. Met een scallop bikini pas je helemaal in het beeld van de zuid-Franse cultuur. De meeste mensen op de boulevard zullen wel even omkijken als jij met een scallop bikini en gave rok langs komt lopen. En tussen het zonnen door is er ook nog eens tijd voor cultuur.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Welke bikini trends vind jij het leukst? Welke trends passen bij jouw stijl? Laat het ons weten in de reacties!

Meer trends?

~ Rokjes voor op reis

~ Praktische bikini’s

Bewaren op Pinterest?

11 gedachten over “Bikini trends 2020 +bestemmingen om ze te dragen!”

  1. Prachtige bestemmingen allemaal. Ik draag altijd een bikini, ik ben aardig afgevallen dus ik kan nu weer mijn oude bikini aan en ben daar erg blij mee 🙂 de hoge broekjes die mijn heupen verbloemen mogen terug in de kast 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge