Door te besparen op kleding kun je vaker op reis gaan en genieten van de mooie wereld. Het is voor mij belangrijk om te besparen op vaste lasten en zo meer te kunnen genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft. Daarom deel ik vandaag goede tips voor het besparen op de kosten van kleding is zo dus meer te kunnen gaan reizen.

schoenen van TOMS - Besparen op kleding

Bespaar op kleding

Zelf vind ik het erg leuk om kleding tweedehands aan te schaffen. En daardoor niet alleen te besparen op kleding maar ook te kiezen voor een duurzame optie. Dit is dus meteen twee vliegen in één klap. Verder kun je op verschillende websites kortingscodes of bespaardeals vinden voor allerlei kleding. Van afritsbroeken tot mooie jurkjes, je kunt altijd wel een kortingscode vinden.

Besparen op schoenen is ook een handige tip. Schoenen kunnen namelijk duur zijn, maar het hebben van goede schoenen is wel belangrijk. Zo kun je namelijk ook op reis, lekker wandelen en genieten van de mooie omgeving. Op deze website kun je bespaardeals voor onder andere Nike vinden.

Mooiste uitzicht van Lissabon

Meer geld over voor reizen

Doordat je let op het besparen van kleding, kun je makkelijk weer een extra stedentrip maken naar bijvoorbeeld het prachtige Lissabon. Het is belangrijk dat je ook visualiseert waarvoor je het wilt doen. Je kunt een vision board maken van een droomreis die je wilt maken en dat als reminder ophangen.

Naast het goed omgaan met geld in Nederland voordat je op reis gaat, kun je natuurlijk op reis ook wijzer omgaan met geld. Hier vind je de checklist voor besparen op reis van Wijzer in geldzaken.

Naast kleding is op de meeste bestemmingen ook badkleding een must. Zelf merk ik vaak op reis, dat je ’s morgens al je badkleding aandoet om dan ’s middags ergens te gaan zwemmen. Het is dan dus vervelend als je de hele dag met een vervelend topje of broekje zit. Bij badkleding is het belangrijk dat je de goede maat hebt. Zelf vind ik het altijd fijn om verschillende soorten badkleding mee te nemen, een kleine bikini waarin je lekker kunt zonnen maar ook een strak badpak waar je goed in kunt zwemmen. Een goed badpak is echt een investering waard! Het is wel belangrijk dat je echt voor badkleding gaat die ook comfortabel zit, als het er alleen gaaf uit ziet, dan ga je het uiteindelijk toch niet vaak dragen.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen. Ik deel echter niks anders dan mijn persoonlijke mening.

Zou jij ook willen besparen op kleding? Welke sites gebruik jij om te besparen? Laat het ons weten in de reacties!

Meer bespaar tips?

~ Bespaar op vaste lasten

~ Boek op tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge